Hyppää sisältöön

Big Sky Hurricane kohti Seinäjoen Prix d´Etain Royalia

Ravikevään ensimmäinen kansainvälinen suurkilpailu Prix d´Etain Royal ravataan Seinäjoella lauantaina 2.5. Suomalaista väriä kilpailuun tuo suurhevosenomistaja Reima Kuislan omistama Big Sky Hurricane, joka sai kutsun kilpailuun tänään Forssan Toto76-finaalivoittonsa jälkeen.

Yhdysvalloista Suomeen tuotu Big Sky Hurricane on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja omistajansa kotiradan Prix d´Etain Royalissa se tavoittelee toukokuun alussa 60 000 euron palkintoa.

BigSky
Big Sky Hurricane / Mika Forss. Kuva: Ilkka Nisula

Lauantain Forssan finaalivoitosta Mika Forssin ohjastama ja Kati Lindsbergin valmentama ruuna ansaitsi 10 000 euroa. Big Sky Hurricanen ennätys on huima 09,2a ja se on ansainnut urallaan yli 145 000 euroa palkintorahoja. Uransa 61 kilpailusta se on voittanut peräti 26.

"Halusimme nähdä vielä tämän kilpailun Big Sky Hurricanelta ja oli hienoa nähdä siltä näin vakuuttava esitys. Big Sky Hurricane tuo kilpailuumme paljon säpinää. Toinen kutsun saanut hevonen on tasokas ruotsalainen vieras Quid Pro Quo. Reilu kuukausi on nyt h-hetkeen aikaa, ja monia mielenkiintoisia nimiä on kiikarissa lähiviikkoina", Prix d´Etain Royalia järjestävän Seinäjoen raviradan toiminnanjohtaja Pertti Immonen paljasti.

Forssan lauantain Toto76-finaaliravien suomenhevosten kovimman lähdön voitti Leon Salama, joka tienasi voitostaan 10 000 euroa. Kierros päättyi Pilvenmäki Specialin finaaliin, jonka voitti suosikki Speed of Dynamite ansaiten 8 000 euron palkinnon.