Viikon pääravitapahtuma kisataan lauantaina 26. tammikuuta Lappeessa. Radan uusi toimitusjohtaja Jori Hovi kertoo, että ravintolapalveluissa on laitettu tuulemaan, ja tapahtuma-alueelta löytyy ohjelmaa erilaisille kohdeyleisöille.
Lappeenrannan raviradan toimitusjohtaja Jori Hovi aloitti tehtävässään vuodenvaihteessa. Hän kertoo, että fiilikset uudesta työstä ovat muutaman viikon jälkeen positiiviset.
”On kuin olisi hypännyt liikkuvaan junaan. Päivät ovat olleet täysiä tammikuun alusta lähtien, ja paljon omaksuttavaa ja uuttakin asiaa ravien järjestämisessä on tullut vastaan. Aloittaessani täällä 2. tammikuuta sain aloittaa tyhjältä pöydältä. Tuntemukset ovat kaiken kaikkiaan positiiviset, ja uskon, että mikäli lauantaina on ulkoiltava sää, niin meillä on varmasti kivasti yleisöä paikalla”, Jori Hovi sanoo.
Toimitusjohtaja paljastaa, että Lappeen radan ravintolatarjonnassa on laitettu tuulemaan.
”Ravintola Rakuunan ravintolatoimen ruorissa on Karelian Gourmet ja Tuomas Dufva. Vanhasta kabinetista on tehty Lounge-tila, joka palvelee ravintola-asiakkaita lauantaina. Ravintolatoimen muutokset heijastuvat myös tallikahvioon sekä katsomon totokahvioon. Tavoite on, että meiltä ei tarvitse nälkäisenä lähteä.”
Päivän ykkösjuttu ovat tietenkin radalla esiintyvät urheiluhevoset.
”Itse raveista tuli hienotasoiset, ja lähdöissä on niin talven kestomenestyjiä kuin uusiakin hevosia, kuten Pajas Face. Etelä-Karjalan ja alueen omat hevoset ovat hyvin edustettuina, ja potentiaalisia voittosaumoja löytyy”, Jori Hovi toteaa.
Pajas Face aloittaa Matias Salon valmennuksesta ravien viidentenä lähtönä ajettavassa Hopeadivisioonakarsinnassa. Kello 14 alkavien ravien lähtölistat kokonaisuudessaan voit lukea Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmästä.
Lisätietoja:
Jori Hovi
Toimitusjohtaja
Lappeenrannan Ravirata Oy
050 593 1373
hanna.laakso@hippos.fi