Hyppää sisältöön

Kuopion Kuninkuusravit vauhdissa – Ypäjä Eila juoksi SE:n

Kuopion Kuninkuusravit alkoivat helteisessä kesäsäässä. Sorsasalon radalla on ravattu suuryleisön edessä nyt kuusi lähtöä, ja viikonlopun ensimmäinen Suomen ennätys syntyi Pikkuprinssissä.

Neljävuotiaiden suomenhevosten suurkilpailun voitti tamma Ypäjä Eila, joka rikkoi 4-vuotiaiden tammojen SE:n ajallaan 26,5a/2100m. Pikkuprinssin ensimmäinen palkinto oli 10 000 euroa.

Ilkka Korven ohjastama ja valmentama sekä Ypäjän Hevosopiston omistama huippulahjakkuus on Pikkuprinssin kilpailuhistorian kolmas tammavoittaja.

Kuninkuusravilauantai alkoi montén Suomen mestaruudella, jota juhlivat Tuulian Toive ja Jenni Kaija. Voittoaika oli 27,5m/2100m.

Kuningatarkilpailun avausmatka juostaan lauantain lähtönä 10 ja kuninkuuskilpailun avausmatka lähtönä 11. Oriiden kilpailusta joutui jäämään reagoineen takajalan takia pois Turon Myrsky.